Concertfotograaf Wiersma

Concert en theater fotografie

Vroeger zat ik zelf in een band en begrijp ik helemaal de passie die mensen op het podium voelen. Het vastleggen van die momenten in moeilijke lichtomstandigheden is voor mij echt een geweldige uitdaging. Het is grappig hoe het leven soms loopt; door omstandigheden kan ik tegenwoordig helaas geen gitaar meer spelen. Maar gelukkig heb ik in de fotografie een andere manier gevonden om nog steeds te genieten van concerten en theateruitvoeringen.

Met mijn camera probeer ik nu diezelfde magie vast te leggen die ik vroeger op het podium voelde. Het spel van licht en schaduw, de emoties die door de lucht zweven tijdens een liveoptreden – het zijn deze momenten die ik probeer te vangen. Het is een soort kunst voor me geworden om de unieke sfeer van een concert of theatervoorstelling vast te leggen, en zo de essentie van dat moment te bewaren.

Hoewel mijn gitaar nu in een hoekje staat, heb ik mijn passie voor muziek en theater niet verloren. Fotografie is mijn nieuwe instrument geworden, waarmee ik de energie van liveoptredens probeer vast te leggen op een manier die blijvend is.

Dus, als je beelden nodig hebt van jouw optreden, dan sta ik klaar om mijn ervaring en enthousiasme in te zetten om jullie performance vast te leggen.