Schoolfotograaf Wiersma

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme.

Bij schoolfotograaf Fotografie Wiersma, kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto.

Kinderdagverblijf

Informatie

Basisschool

Informatie

De fotografen van Fotografie Wiersma stellen elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotografie Wiersma zorgt voor een geheel nieuwe stijl in schoolfotografie voor basisscholen. Wij waren de eersten in Nederland met een compleet mobiele studio waar we meerdere poses per kind fotografeerden. Zowel liggend als staand.

Wij komen dus met een mobiele studio bij u op bezoek. Hiermee kunnen wij portret foto’s maken zoals u dat gewend bent met studiofoto’s. Fotografie Wiersma maakt meerdere opnamen per kind, in verschillende poses, waaruit de ouders zelf kunnen kiezen!

U, als organisatie hoeft zich niet meer druk te maken over het feit of iedereen de zakjes met geld weer heeft ingeleverd, want ook dat traject loopt nu via Fotografie Wiersma.

De betalingen lopen dus via onze bestelsite.

Wij leveren voor elk kind een unieke inlogcode waardoor de privacy van het kind gewaarborgd blijft.

Ook zijn wij aangesloten bij het privacyconvenant onderwijs. Dit is een nationale organisatie die de privacy instellingen controleerd en AVG voorwaarden.

 

Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool, kinderdagverblijf of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.

Schoolfotografie met achtergrond

We met verschillende achtergronden fotograferen.

Bekijk hier diverse voorbeelden van schoolfotografie met achtergrond