Schoolfotograaf Wiersma

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme.

Bij schoolfotograaf Fotografie Wiersma kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van mooie schoolfoto’s.

Kinderopvang

Informatie

Basisschool

Informatie

De fotografen van Fotografie Wiersma stellen elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotografie Wiersma zorgt voor een geheel nieuwe stijl in schoolfotografie voor basisscholen. Wij waren de eerste in Nederland met een compleet mobiele studio waar we meerdere poses per kind fotografeerden. Zowel liggend als staand.

Wij komen dus met een mobiele studio bij u op bezoek. Hiermee kunnen wij portret foto’s maken zoals u dat gewend bent met studiofoto’s. Fotografie Wiersma maakt meerdere opnamen per kind, in verschillende poses, waaruit de ouders zelf kunnen kiezen!

Nadat wij bij u zijn geweest om de leerlingen te fotograferen, leveren wij  voor elk kind een unieke inlogcode waardoor de privacy van het kind gewaarborgd blijft.

U, als organisatie hoeft zich niet meer druk te maken over het feit of iedereen de zakjes met geld weer heeft ingeleverd, want ook het verkoop- en leveringstraject loopt nu via Fotografie Wiersma. De bestelde foto’s worden rechtstreeks naar de ouders/verzorgers gestuurd.

Tevens zijn wij aangesloten bij het privacyconvenant onderwijs. Dit is een nationale organisatie die de privacy instellingen controleerd en AVG voorwaarden.

 Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool, kinderdagverblijf of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.

Schoolfotografie met achtergrond

We met verschillende achtergronden fotograferen.

Bekijk hier diverse voorbeelden van schoolfotografie met achtergrond