Fotografie Wiersma

Schoolfotograaf op de basisschool
Maak nu een afspraak
Home 9 Schoolfotografie 9 Schoolfoto basisschool

Schoolfotograaf op de basisschool

Waarschijnlijk is het zo, dat de ouders/verzorgers van de kinderen op uw school de jaarlijkse schoolfoto’s wel weer erg veel vinden lijken op de foto’s van het jaar daarvoor. Dat zal u met de schoolfoto’s van Fotografie Wiersma niet gebeuren!

Wij maken geen gebruik van de welbekende blauwe wolkjesachtergrond, maar wij fotograferen met onze mobiele studio zoals dat in een professionele fotostudio gebeurt! (voor voorbeelden van achtergronden zoals wij deze gebruiken, klik hier.)
In deze tijd van I-pods, I-phones, I-pads, spelcomputers enzovoorts, willen de kinderen graag “cool” zijn en ook zo worden gefotografeerd. Springend, liggend op de grond, close-up…elke pose is denkbaar met onze mobiele studio. Wij komen naar u toe met onze mobiele studio en u kunt zelf bepalen waar wij deze kunnen opzetten, een ruimte van 4 bij 4 meter is al voldoende !
Per kind worden er 4 à 5 individuele foto’s gemaakt in verschillende poses. Uiteraard zorgen wij ook voor een groepsfoto! Wij zorgen ervoor dat u op school inlogbriefjes krijgt met voorbeeldfoto’s en inlogcodes voor de ouders/verzorgers. Als u deze briefjes aan de kinderen meegeeft, zit uw werk erop!


De ouders kunnen met hun unieke inlogcode (zij zien alleen de foto’s van hun eigen kind, de privacy van hun kind is dus gewaarborgd! ) op de beveiligde site van Fotografie Wiersma inloggen en daar hun eventuele bestelling doen. De ouders/verzorgers hebben de keuze uit alle foto’s die van hun kind zijn gemaakt. Ze kunnen hier zelf een set samenstellen, maar zijn tot niets verplicht!
Ook de betaling voor de bestelling geschiedt via onze website. Hier heeft u geen omkijken meer naar! Dus…. geen kinderen meer over straat met enveloppen vol met geld. Dit bespaart u als school nogal wat administratie- en arbeidsuren. U hoeft niet meer uit te zoeken of iedereen wel heeft betaald en of er ook genoeg is betaald. De bestelde foto’s worden rechtstreeks bij de ouders/verzorgers afgeleverd. U hoeft deze als school dus niet meer uit te delen.

Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool voor het maken van de mooiste foto’s.