Fotografie Wiersma

Fotograaf voor op het voortgezet onderwijs
Maak nu een afspraak

Schoolfoto’s op het voortgezet onderwijs

Voor het voorgezet onderwijs hebben we nu ook iets nieuws ontwikkeld!
Waarschijnlijk vinden ook bij u de leerlingen/ouders/verzorgers van de leerlingen, de jaarlijkse schoolfoto’s wel weer erg veel lijken op de foto’s van het jaar daarvoor. Of krijgen ze maar 1 foto zonder dat ze deze zelf hebben kunnen uitkiezen.

Dat zal u met de schoolfoto’s van Fotografie Wiersma niet gebeuren. Wij maken geen gebruik van de welbekende blauwe wolkjesachtergrond, maar wij fotograferen met onze mobiele studio zoals dat in een professionele fotostudio gebeurt!
De leerlingen kunnen ( indien mogelijk met de tijd) in meerdere poses gefotografeerd worden! Dus niet alleen maar de pasfoto pose, maar de ouders hebben keuze uit meerdere poses! De pasfoto pose wordt uiteraard wel gemaakt. Ook voor een eventuele leerlingen pas is deze nodig. Maar de leerlingen worden ook nog op een spontane en vrijere manier gefotografeerd. Als er tijd is kunnen we zelfs wel meer dan 4 poses per kind doen waardoor er eindelijk keuze is voor de leerlingen/ouders/verzorgers om een mooie foto te kunnen bestellen.

Uiteraard zorgen wij ook voor een groepsfoto!

Voor het fotograferen van de leerlingen van uw school maken wij gebruik van een laptop waarmee de leerling gegevens direct aan de juiste portrefoto’s gekoppeld worden. Door dit systeem kunnen we dan ook plastic leerling pasjes maken met pasfoto en leerlinggegevens. Dit eventueel met streepjescodes of magneetstrips. Dit doen wij in eigen beheer.
De foto’s worden op dvd aangeleverd aan de school. Zodat u de foto’s makkelijk in uw computersysteem kunt laden.

 

Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.